Kl 08:23, 29 april 2015.

Artikel av Peter Imanuelsen.

 

Att använda pirattoner är en dålig investering. Investera i originaltoner så sparar du tid och pengar. Även om originaltoner är lite dyrare i pris, så tjänar du ofta igen pengarna genom att slippa problem med skrivaren. Alldeles för många skrivare har gått sönder av pirattoner, bättre då att investera i originaltoner så vet du att allt fungerar.

 

Jag pratade med en kund för ett par dagar sedan. Skrivaren fungerade inte längre och de hade ett felmeddelande på sin skrivare gällande toner. Inte helt oväntat visade det sig att det hade använts pirattoner och att skrivaren inte fungerade bra med dem längre. Detta är inte första gången som jag har stött på detta problem. Jag vet inte hur många skrivare som har gått sönder av att det har använts pirattoner, men jag vet att det är onödvändigt många.

 

Problemen med pirattoner är många och inkluderar bland annat följande.

 

  • Färgspill i skrivaren.
  • Streck på pappret.
  • Antall sidor du kan skriva ut kan variera från toner till toner.
  • Diverse felmeddelanden på skrivare.
  • Och tillverkarens garanti på skrivaren slutar att gälla vid användning av pirattoner.

 

Orsaken till problemen med pirattoner är kvalitén. Även om du köper en pirattoner med namn från en känd Svensk återförsäljare, så är de i själva verket standard pirattoner som tillverkas i Kina av olika okända tillverkare och som sedan säljs till Svenska återförsäljare som sätter sitt namn på dem. Kvalitetskontrollerna på dessa okända tillverkares fabriker är minst sagt inte den bästa. Det gör att du ena dagen kan få toner som fungerar helt okej, till att du nästa gång får toner som inte alls fungerar bra.

 

Lösningen är enkel och den är att använda originaltoner. Med originaltoner så vet du att allt kommer att fungera och du har fortfarande tillverkarens garanti på skrivaren !

 

Vi blir nästan dagligen kontaktade av säljare från Kina som vill att vi skall köpa deras pirattoner och sälja här i Sverige. Priserna som erbjuds är minimala och vi kunde tjänat mycket mer pengar på att sälja pirattoner istället för originaltoner.

 

Men för oss är det viktigt att våra kunder får produkter av högsta kvalitet (vårat motto är ju: Högsta Kvalitet & Bästa Service till Lägsta Pris !). Vi vägrar därför att sälja pirattoner och vi säljer därför endast originaltoner, för vi vet att det är det bästa för våra kunder.

 

Ibland kan det vara svårt att hitta toner till just din skrivare. Vi gör det därför enkelt för dig !

 

Antingen kan du använda vår sökfunktion uppe till vänster. Skriv bara in namnet på din skrivare eller om du vet artikelnummret på tonern så kan du skriva det istället. Tryck på "Sök" så hittar vår sökfunktion fram toner till din skrivare (det är dock inte alltid vår sökfunktion klarar att hitta toner till din skrivare om du söker på namnet på skrivaren, men söker du på artikelnummret på tonern så skall den alltid hitta det).

 

Eller så är det bara att sända mig en email på peter@7pc.se med namnet på din skrivare så hittar jag fram bästa pris på originaltoner till just din skrivare, eller så kan du trycka på länken nedan för att komma till hela vår lista över toner.

 

Ha en trevlig dag !

 

---------------------------------------------Kontakta oss gärna: www.7PC.se - Email: info@7pc.se - Tlf 08-555 00 557 - Fax 08-555 00 501 - Box 2826, 187 28 Täby-------------------------------------------
Kundvagn
Visa priser inkl moms?
Varor: 0 stSumma: 0 kr